Založ si blog

Ilúzia alebo skutočnosť. .. .

Píšeme blogy, hunreme, šomreme, sme nespokojný a všetci máme to svoje správne riešenie, ktoré by z nášho štátika má urobiť super štátisko. Nemám vo zvyku sledovať všelijaké reality shov na TV Markíza. Občas sa predsa ale pozriem čo to tam vystrája špeciálne vybraná reprezentačná vzorka našej zdravej slovenskej populácie. Pripadá mi to naozaj ako pravdivé zrkadlo. Niekto tlačí a niekto sa iba vezie,niekto je chovný a niekto zas ťažný. Ten čo najhlasnejšie nadáva je na koni ( teda na volovi) a má sa v podstate najlepšie. Nefungujú žiadne pravidlá či už morálne alebo právne, vládne tu jednoducho hyjenizmus, drzosť, vulgárnosť, pokrytectvo pri výkone spravodlivosti, na každého iný meter, odmena je nazývana trestom a faloš poctivosťou. Myslím že vzorka osadenstva farmy úplne zodpovedá a vystihuje i našu populáciu. Dalo by sa to tak povedať, ale ja hovorím fuj… humus… propagácia alkoholizmu, beztrestného podvádzania, kradnutia a bezcharakterného správania sa. Ukážka porušovania platných zákonov, teda konretne, požívanie alkoholu pri práci a obsluhe strojov ( Peťkovo pílenie dreva na cirkulárke v stave že ledva stál na nohách a pod.) Kto bude zodpovedný v prípade úrazu ? Ukážka falošného hodnotenia súperenia jednotlivých súťažiacich ( tu sa nehrá o fazuľky ale o 50 000) prečo rozdielny prístup v hodnotení súťažiacich, prečo notársky dohľad nereaguje. Pre obyčajného človeka je 50 000 neskutočne veľká suma a ako vidno pre tvorcov tohto programu je to zanedbateľná čiastka a vôbec im nezáleží na tom či ju vyhrá ten čo si ju naozaj zaslúži alebo ten čo ju čo ju dostane za svojou bezcharakternosť a podlosť.

Kde sú tí čo kontrolujú produkciu médií… alebo už naozaj sme všetci takí bezcharakterní ?

Nie nie sme ale to je naša „kultúra“

 

Výsmech, alebo nepochopenie reality. . . . .

03.02.2013

Ľudia – nezúfajte… Naozaj nezúfajte nikto ani tí hromadne prepustený. V nemenovanom našom časopise pre ženy som si prečítal univerzálny návod ako na to. Autorka článku tvrdí že ľudia bez práce vlastne na prepustení získajú a otvárajú sa im nové neobmedzené možnosti zárobku lepšieho ako mali predtým. Bol som dojatý nad týmto tvrdením a otvorili sa mi [...]

Miera hodnoty práce

06.10.2012

Miera hodnoty práce Terajšia doba je charakteristická pre mňa nepochopiteľnými paradoxamy. To čo je biele niekto označí za zelené a všetci tomu okamžite uveria a svorne to nazývajú zeleným, a to len preto, aby sa zapáčili tomu „niekomu“ . Pojem „zákon“ už dávno stratil podstatu svojho významu. Čo tam po tom, treba si to uľahčiť, urobiť sa dobrým, múdrym [...]

Fico to nezmení. .. .. .

26.07.2012

Skoro každý deň tu čítame v tlači ako to Fico vedie vraj “tým najhorším” smerom. Pisatelia takýchto článkov sú zrejme presvedčený že sústavným opakovaním lži sa lož stane skutočnosťou. Pravdou je že poniektorý jedinci tomu naozaj uveria, no z môjho pohľadu by som povedal že takýto “spisovatelia” sú Mikiho prívrženci ktorí sa doteraz nezmierili s prehrou. [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 10
Celková čítanosť: 20313x
Priemerná čítanosť článkov: 2031x

Autor blogu

Kategórie